Kjo seri postimesh është krijuar duke patur në mendje  profesionistet që janë në vitet e tyre të para të karrierës dhe sfidat e ndryshme që mund të kenë për të arritur rezultatet që kanë nevojë. Duke ecur në të njëjtat këpucë për një kohë të gjatë, dëshiroj të ndaj me ju disa këshilla orientuese që më kanë bërë mua personalisht të rris produktivitetin tim në punë dhe në ecjen time të zhvillimit personal. Duhet të paralajmëroj që jam munduar të shmang shumë informacione dhe metoda që mund të gjeni rëndom në internet, duke dashur të sjell disa risi më “rozë” që fliten së fundmi në botën e zhvillimit personal. Gërshetuar me këto, do të gjeni edhe tema që lidhen me mënyrën tuaj të të menduarit për produktivitetin, arritjen e qëllimeve dhe suksesin në përgjithësi.  Në fund të cdo postimi do të gjeni një sfidë të vogël që iu inkurajon që mos ta lini çdo postim në nivel teorik, por të provoni në praktikë për çfarë flasim...

HR

Si i hyn në punë ChatGPT ekspertëve të HR?

Të flasësh për inteligjencën artificiale, por ChatGPT në veçanti nuk është më

Lexo më tej

HR

Marka e punëdhënësit – Çfarë të bësh për të qenë promotori më i madh i kompanisë tënde

Marka e Punëdhënësit (njohur ndryshe si në anglisht  Employer Branding), është koncepti

Lexo më tej

HR

Mirëqenia e punonjësve – trend apo domosdoshmëri për kompaninë?

Këtë vit me Pas Pune do flasim shpesh për inovacionin dhe çdo

Lexo më tej

# 5  – Cikli i Perfeksionizmit

Shumë njerëz do të thoshin se Perfeksionizmi është një fjalë që përdoret

Lexo më tej