02
Ditë
:
 
08
Orë
:
 
56
Minuta
:
 
58
Sekonda

You missed out!

Vajzat që nuk duhet ta humbasin kurrsesi këtë event janë:

  • Ambiciozet që nuk rrinë dot  në vend numëro! Këto jane vajza që nuk kanë turp të tregojnë që duan të bëjnë përpara në karrierën e tyre!
  • Vajzat që i japin vlerë balancës punë - jetë dhe e kuptojnë rëndësinë e kujdesit për veten dhe pushimin.
  • Entuziastet për të qenë pjesë e një komuniteti - një bashkësi vajzash të orientuara drejt karrierës, që janë aty për të inkurajuar dhe mbështetur njëra tjetrën.
  • Të mencurat që dinë ti menaxhojnë financat e tyre në një mënyrë që mbështet strategjinë e tyre të karrierës dhe objektivat që vendosin. 

Pse duhet të vish këtë fundjavë me ne?


Rritje në
Karrierë
 

Marrja e këshillave praktike për të përparuar në punën tuaj dhe zhvillimin profesional.

Rrjet Mbështetës

Lidhja me profesioniste të tjera të ngjashme me qëllim për të krijuar një rrjet inkurajues dhe mbështetës.

Shplodhje

Krijimi i mundësisë për përmirësim personal dhe zhvillim profesional përmes sesioneve të workshop-eve dhe të kreativitetit, ndërkohë që shpenzojmë kohë në natyrë.


TRAJNUESET TONA

Ato që do e bëjnë këtë fundjavë më shumë se interesante!

Aurela Murati

trajnere, sekretaria moderne dhe Konsulente e burimeve njerëzore

Eksperiencë 10+ vjecare në sektorin publik dhe privat, specializuar në trajnimin e asistenteve ekzekutive me program  dedikuar sekretarisë moderne

Ruthi Taja (Poçi)

Psikologe Klinike

Trajnere, Mentore, Psikologe
Ajo beson fort në aftësinë e brendshme të çdokujt për të ndryshuar dhe për t'u rritur, pavarësisht sfidave të cilat hasin

Xhonsila Hoxha

Trajnere Për menaxhimin 

e Financave personale

Trajnere e programeve individuale dhe cift per menaxhimin e financave personale, pedagoge e ftuar pranë Fakultetit e Ekonomisë

Aulona Kolicaj

Eksperte e sigurisë Kibernetike

Zotëron një ekspertizë në shumë fusha të sigurisë dhe ka një rekord të provuar të mbrojtjes së organizatave jofitimprurëse / bizneseve nga kërcënimet kibernetike