Produktivitet

Vetëm te abouarit

Intermediate

Text

Text

Të përgjithshme

16 Leksione

0% I Pafilluar

Produktivitet

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Vetëm te abouarit

Text lesson

Vetëm te abouarit

Ndiq

Mbi mësuesin

Jeorkejda Zhaka
Jeorkejda Zhaka është një profesioniste që për më shumë se 5 vite ka punuar me organizata kombëtare dhe ndërkombëtare jo-fitmprurëse dhe ka bashkëpunuar me biznese në role të ndryshme që lidhen me trajnimin, zhvillimin dhe drejtimin e punonjësve. Dëshira për të sjellë në kontekstin shqiptar metoda dhe shprehi me natyrë inovative e ka shtyrë që shpesh të gjendet para zhvillimin të strukturave që ndihmojnë në fuqizimin dhe menaxhimin e burimeve njerëzore, si asetin më të çmuar të çdo lloj organizate apo kompanie.

Lërë një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}